Politika kolačića i zaštita podataka

Kolačići na www.pyrius-informatika.hr

Pyrius obrt na Internet stranicama www.pyrius-informatika.hr upotrebljava kolačiće, za prikupljanje informacije putem Google Analiticsa kako bih što bolje prikalazali i organizirali sadržaj.

Internet stranice trećih strana

Internet stranice www.pyrius-informatika.hr mogu sadržavati informacije trećih strana i veze (linkove) na druge Internet stranice nad kojima Pyrius obrt nema nikakav nadzor.

Pyrius obrt nema utjecaja na postavke za kolačiće na Internet stranicama trećih strana. Za uvid u odgovarajuće postavke za kolačiće posjetite Internet stranice trećih strana.

Voditelj obrade podataka

Pyrius obrt je voditelj obrade osobnih podataka.

Zaštita podataka primjenjuje se na sve osobne podatke koje Pyrius obrt prikuplja i obrađuje, i to izravno ili putem svojih partnera.

Osobni podatak je svaki podatak koji se odnosi na fizičku osobu čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi, izravno ili neizravno.

Obrada podataka je bilo koja radnja izvršena na osobnim podacima, poput prikupljanja, pohrane, upotrebe, uvida i prijenosa osobnih podataka.

Prikupljanje osobnih podataka

Pyrius obrt prikuplja i obrađuje osobne podatke prema sljedećem:

  • kod izravnog upita osobe za informacijama o proizvodima i uslugama
  • kod izravne kupnje proizvoda ili usluge
  • ukoliko su drugi poslovni partneri Pyrius-u proslijedili osobne podatke na dopušten način

Vrste podataka

Pyrius obrt prikuplja sljedeće vrste podataka:

  • Informacije o osobi: ime, prezime, naslov, adresa, telefonski broj, adresa elektronske pošte, naziv društva, porezni broj
  • Informacije o kupcu: ponude, ugovori, podaci o kupnji proizvoda i usluga, model i konfiguraciju proizvoda, datum kupnje, datum narudžbe, datum isporuke, popis cijena, informacije o jamstvu, zahtjeve kupca, informacije o konzultacijama, reklamacije, informacije o trenutnim ili prošlim značajkama proizvoda i usluga, informacije o postavkama proizvoda

Korištenje osobnih podataka

Pyrius obrt prikuplja informacije o osobi i kupcu u svrhu korisničke podrške i objave ponude vlastitih proizvoda i usluga.

Obrada podataka temelji se na interesu Pyrius obrta za pružanjem informacija o vlastitoj ponudi proizvoda i usluga.

Sigurnost osobnih podataka

Pyrius obrt trajno poduzima sve nužne mjere za zaštitu osobnih podataka sukladno važećim propisima i dobrim poslovnim običajima.

Prikupljeni osobni podatci čuvaju se na siguran način i trajno, odnosno do povlačenja privole od strane osobe od kojeg su osobni podatci prikupljeni.

Kontakti za zaštitu podataka

Upite uz upotrebu osobnih podataka možete dojaviti prema sljedećem:

  • elektronskom poštom na adresu info@pyrius-informatika.hr
  • pismeno na adresu obrta

Informacije